Vodilice
Husqvarnini rezni priključci su izrađeni za postizanje visokih učinaka i optimiranje osobina pile. Zato su naši lanci i vodilice razvijeni posebno za Husqvarna pile. Na primjer, lamelirane vodilice od visokokvalitetnih materijala su precizno izrađene u našoj tvornici u Norveškoj. Ne smije se praviti kompromis s kakvoćom i sigurnošću - odaberite izvorni Husqvarna pribor.


Vodilice sa vršnim zupčanikom 

Nježna krivulja i mali promjer vrha smanjuju rizik povratnog udarca i omogućavaju dobar nadzor. Vodilice su premazane za zaštitu od ogrebotina i hrđe. Dostupne u 0,325 inčnom koraku i duljinama od 13" do 20" (33cm do 50cm) i u koraku od 3/8 inča i duljinama od 15" do 20" (38cm do 50cm).

 


Tvrde vodilice sa promjenjivim vrhom 

Preporučene za uporabu kod rada s dugim vodilicama radi smanjenja tereta na vrhu vodilice. Teret se prenosi do visokokvalitetnog kugličnog ležaja. Gubitak zbog trenja je smanjen za 8-10% zavisno od duljine vodilice. Vodilice su premazane za zaštitu od ogrebotina i hrđe. Zamjenjivi vrh je dostupan kao rezervni dio. Dostupne u koraku od 3/8 inča i duljinama od 18" do 28" (45cm do 70cm).

 


Tvrde vodilice 

Tvrde vodilice se koriste za tvrde vrste drveta, debele grede i u vrlo pjeskovitim, prašnim ili vlažnim uvjetima. Vodilice su premazane za zaštitu od ogrebotina i hrđe. Dostupne u koraku od 3/8 inča i duljinama od 18" do 28" (45cm do 70cm)i u koraku od 0,404 inča i duljinama od 24" do 42" (60cm do 105cm).