Zaštitna odjeća
Husqvarna ima širok raspon udobne, zaštitne i praktične odjeće pogodne za razne vrste poslova. Svaki dio odjeće je razvijen i isproban u uskoj suradnji s profesionalnim korisnicima kako bi udovoljili najvišim standardima za kakvoćom i dizajnom.


Šumarska jakna 

Šumarska jakna napravljena je od 80% poliestera i 20% pamuka. Pokriveni patent zatvarač i prednji džep s patentnim zatvaračem, kao i unutarnji džep za mobilni telefon. Produljena leđa i elasticirani struk. Visoki okovratnik. 


Zaštitne hlače sa naramenicama 

Isti materijal i zaštita nogu kao standardne hlače do struka. Hlače sa naramenicama imaju prednji i zadnji dio od poliestera i široke elasticirane naramenice s jakim kopčama. Dva prednja džepa i jedan stražnji s patentnim zatvaračem. 


Zaštitne nogavice 

Izrađene u jednoj veličini, lako podesiva visina i širina struka. Izvrsna su zaštita za povremene korisnike motorne pile. Poliester. Elasticirani zglobni vez. Na njih možete namjestiti traku za proširivanje unutarnjeg promjera hlača. 


Zaštitna jakna 

Nova poboljšana jakna sa zaštitom od ozljeda motornom pilom, udobnija i specijalno izvedena za arboriste. Gornji dio jakne je izrađen od 100% poliestera. Donji dio od 80% poliestera i 20% pamuka. Patentni zatvarač po cijeloj dužini jakne, dva prednja džepa, guma za prilagođavanje u struku i produljeni stražnji dio.