Zaštitne čizme
Razni modeli laganih, udobnih i zaštitnih čizama za zahtjevan rad u šumarstvu i njegu biljaka. Čizme su razvijene i izrađene u uskoj suradnji s profesionalnim korisnicima.


Zaštitne čizme, Light 24

Težina 2.5 kg par. Sa ojačanom zaštitom na prstima i odobrenom zaštitom od pile. Dovoljno prostora, neklizajući potplat pripremljen za krampone. Zaštita zglobova. Ojačana peta za lakše skidanje čizme. 


Husqvarna kožne čizme

Kožne čizme izrađene iz visoko kvalitetne kože sa Vibram ™ potplatom. Ove čizme su dizajnirane i izrađene da odgovaraju zahtjevima zahtjevnih korisnika,a prema saznanjima šumarskih radnika i njihovih visokih potreba za kvalitetom i udobnošću. Visoko kvalitetno tretirana koža i šavovi izrađeni od ojačanih niti za izrazitu čvrstoću. Iznutra od vodootporne, meke Porelle® podstave za visoku udobnost. Potplat srednje tvrdoće i čvrstog gaza. Ova čizma nema zaštitu na prstima, niti zaštitu od motorne pile, što je čini idealnom za hodanje ili odlazak u ribolov. 


Lovačke čizme 

Visoke kakvoće. Nekližući potplat pripremljen za krampone. Podstava od izdržljivog pamuka. Ojačana peta za olakšano skidanje.