više..

POTROŠNI MATERIJAL

U našem rasponu maziva i goriva naći ćete ulje za dvotaktne motore, zatim Vegoil, ulje za lance biljnog porekla koje je biorazgradivo i Aspen, gorivo neškodljivo okolišu. Oni su primjeri Husqvarnine posvećenosti razvoju proizvoda neškodljivih okolišu.


Enlarge

ZAŠTITNA ODJEĆA

Dobra zaštitna oprema mora izdržati trošenje uzrokovano dugim radnim smjenama i zahtjevnim uvjetima. Svojstva i kakvoća zaštitne odjeće moraju se održati i nakon što je odjeća nošena, oprana i očišćena. Zbog toga mi koristimo samo materijale velike kakvoće - pravu jareću kožu za naše rukavice, naše čizme su dobro vulkanizirane, a naše zaštitne hlače i slična odjeća često imaju najbolju otpornost na trošenje na tržištu.

Enlarge

REZERVNI DIJELOVI

Husqvarnini rezni priključci su izrađeni za postizanje visokih učinaka i optimiranje osobina pile. Zato su naši lanci i vodilice razvijeni posebno za Husqvarna pile. Na primjer, lamelirane vodilice od visokokvalitetnih materijala su precizno izrađene u našoj tvornici u Norveškoj. Ne smije se praviti kompromis s kakvoćom i sigurnošću - odaberite izvorni Husqvarna pribor.


Dobar posao postaje još bolji, sigurniji i pruža još veći užitak uz lagani pribor, zaštitu i odjeću. Zato kada razvijamo pribor, dodatni alat i odjeću, razmišljamo na isti način kao i kad razvijamo ostale naše proizvode: Slušamo naše najzahtjevnije korisnike i puštamo da njihova gledišta čine osnovu u dizajniranju naših proizvoda i odabiru materijala.