više..

AIR INJECTION

Sustav naprednog pročišćavanja zraka koji uklanja do 97% prljavštine i prašine prije no što dosegne filter zraka, omogućavajući pili dulji i snažniji rad između čišćenja filtera zraka.


Enlarge

LOW VIB

Princip dvije mase. Ručke i spremnik goriva su odvojeni od motora, smanjujući tako razine vibracija.

Enlarge

E-TECH

E-tech motori su posebno prilagođeni snazi, okolišu i rukovanju. Spajaju veliku snagu i malu težinu sa smanjenim ispušnim plinovima i korisniku prijateljskim osobinama.


Kao i svi Husqvarna alati, i šišači i čistači šikare namijenjeni su učinkovitijem, sa što manje napora i u što kraće vrijeme obavljanju Vašeg posla. Svi modeli su lagani, snažni i dobro uravnoteženi, s nekoliko praktičnih osobina koje dalje pojednostavljuju uporabu i održavanje.

Lagani, dobro uravnoteženi, s novorazvijenim naramenicama koje smanjuju naprezanje leđa, ruku i ramena. Ergonomične ručke nagnute pod kutem uz niske vibracije omogućuju bolji hvat i smanjuju zamor u dugim radnim smjenama. A zahvaljujući dobro osmišljenim osobinama, rezna oprema i štitnik se mijenjaju lako i brzo. 

Kovana, trodijelna radilica i čvrsti kromirani cilindar čine motor izdržljivim i pouzdanim. Jednako vrijedi i za pogonsku osovinu koja je izrađena od čelika i osigurana samopodmazujučim ležajima. Ojačani štitnik svjećice i dno motora omogućuju strojevima ispunjavanje profesionalnih zhtjeva.