više..

AIR INDUCTION

Dobro prozračeno rezno kućište proizvodi struju zraka koja podiže travu prije rezanja i pomaže prijenosu do sakupljača. Time se omogućava prvoklasna košnja i učinci sakupljanja, čak i pri nižim visinama košnje.


Enlarge

TRIOCLIP

Tri različita rezna sustava. Sa dodacima, razni modeli mogu biti opremljeni TrioClip sustavom: sakupljačem, BioClipom i stražnjim izbacivanjem.

Enlarge

BIOCLIP

Trava je prvo odrezana vrhom noža,a zatim, strujom zraka stvorenom oblikom reznog kućišta i noževa, podignuta u razno kućište. Trava, zatim pada duž noževa i ponovo se reže. Fino usitnjena trava pada u travnjak kao gnojivo.


Naša široka ponuda vrtnih traktorskih kosilica obuhvaća više raznovrsnih, lakih za uporabu modela s raznim reznim širinama i mogućnostima - a Vi ćete uživati radeći na bilo kojoj od njih. Suvremena tehnologija, robusna konstrukcija i dobro promišljena ergonomija čine ih učinkovitima i u privatnim travnjacima i pri zahtjevnijim primjenama.

Svi modeli su napravljeni na 2,9 mm debelom i otpornom kućištu.Kontrole su dobro grupirane i lako dostupne da bi rad bio i jednostavan i ugodan. Široke gume omogućavaju laki pristup s najmanjim mogućim pritiskom na tlo, a velika područja se mogu brzo i učinkovito pokositi njihovim širokim reznim kućištima do 42 inča širine.

Zahvaljujući širokoj ponudi priključaka, traktorske kosilice se mogu koristiti tijekom cijele godine. Osim reznih kućišta, mogu se opremiti i prozračivačem, razbacivačem, prikolicama, raspršivačima, bacačima snijega i četkama.