više..

AIR INJECTION

Sustav naprednog pročišćavanja zraka koji uklanja do 97% prljavštine i prašine prije no što dosegne filter zraka, omogućavajući pili dulji i snažniji rad između čišćenja filtera zraka.


Enlarge

LOW VIB

Princip dvije mase. Ručke i spremnik goriva su odvojeni od motora, smanjujući tako razine vibracija.

Enlarge

E-TECH

E-tech motori su posebno prilagođeni snazi, okolišu i rukovanju. Spajaju veliku snagu i malu težinu sa smanjenim ispušnim plinovima i korisniku prijateljskim osobinama.


Naša široka ponuda lančanih pila uključuje velike, snažne motorne pile za profesionalne šumare, ali i male, lagane, jednoručne pile za obrezivanje grana. Svi modeli predstavljaju Husqvarnin način spajanja vrhunskih osobina s jedinstvenom prilagođenošću korisniku - točno kako korisnik želi.

Sve Husqvarna pile se odlikuju velikom snagom i malom težinom. Zahvaljujući uskom kućištu, visoko smještenom središtu ravnoteže i malim vibracijama, izuzetno su jednostavne za uporabu.

Godine suradnje s iskusnim profesionalcima uključene su u svaku našu pilu. Zato i znamo sve o radnoj sigurnosti, učinkovitosti, ergonomičnosti i pristupu okolišu, te kako ugraditi sve te osobine u pilu. Osobine koje čine Vaš rad učinkovitijim, manje napornim i ispunjenijim.